SĂ NE CUNOAȘTEM MAI BINE

about_us

Noi suntem Verba Expert, agenţia de traduceri prietenoasă, care vă oferă suport complet pentru traduceri.

Traducem orice tip de document, în și din orice limbă aveți nevoie.

Aveţi de tradus documente specializate? Nicio problemă! Suntem aici să facem lucrurile să se întâmple.

În România există peste 1500 de firme care oferă servicii de traducere. Acest lucru face dificilă alegerea unui colaborator, potenţiale criterii de selecţie fiind: calitatea oferită, preţul, livrarea rapidă, punctualitatea/respectarea cu stricteţe a termenelor limită, flexibilitatea, atitudinea pro-activă, prietenoasă şi implicarea echipei. Noi, echipa Verba Expert, vă oferim servicii profesionale de traducere la timp și la cele mai înalte standarde profesionale.

Tehnologia modernă a devenit extrem de utilă în industria traducerilor; folosim aceste instrumente de traducere pentru a reduce timpul de livrare şi erorile funcţionale, însă punem preţ încă pe rolul absolut esenţial al traducătorilor umani – traducerile automate nu sunt încă suficient de precise pentru a se conforma standardelor superioare pe care noi le avem.

Un aspect esenţial de care ţinem cont în mod obligatoriu este confidenţialitatea: membrii echipei Verba Expert au semnat un contract cu clauze de confidenţialitate, prin care se obligă să nu divulge niciunui terţ informaţii sau fragmente din documentele pe care le traduc. Atunci când este necesar, putem semna un acord de confidenţialitate suplimentar şi putem ridica documentele de la sediul dumneavoastră pentru a evita transmiterea lor prin mijloace electronice. Ne angajăm să tratăm informaţiile încredinţate de către clienţii noştri (prin intermediul documentelor ce necesită traducere) ca fiind strict confidenţiale, acest lucru însemnând că ne angajăm să nu: copiem, multiplicăm, distribuim, dezvăluim în niciun fel, total sau parţial, niciunei alte persoane, companii, corporaţii sau entităţi, niciuna din informaţiile confidenţiale sau aspecte legate de acestea, şi să nu permitem terţilor accesul la respectivele informaţii.

documente

Documente

website

Website-uri

manuale

Manuale
de utilizare

subs

Subtitrări

software

Transcrieri

Vreți să aflați mai multe despre noi şi serviciile noastre?

Contact