Testimoniale

Iată ce spun reprezentanţi ai companiilor locale, dar şi globale cu care noi lucrăm cu mândrie de peste 12 ani

“Colaborarea noastră începută în anul 2015, perioadă în care am finalizat peste 1000 de proiecte, s-a concretizat în rezultate foarte bune, peste măsura aşteptărilor, cu optimizări de workflow constant, astfel încât produsul final să se ridice la standardele ridicate ale departamentului în care lucrez. Recomand cu căldură Verba Expert pentru profesionalism, atenţie către detalii şi, nu în ultimul rând, respectarea cu stricteţe a deadline-urilor.”

Alexandru Titirig, Graphic Designer, EMAG.RO – cel mai mare retailer online din România

“Una dintre valorile cheie ale companiei noastre este calitatea și, prin urmare, trebuie să ne asigurăm că partenerii noștri se conformează standardelor pe care noi le promovăm. De-a lungul colaborării noastre îndelungate, din 2011, echipa Verba Expert ne-a ajutat cu traducerea a numeroase documente financiare și juridice, în și din diverse limbi străine, cum ar fi engleză, spaniolă, germană, bulgară, ebraică, daneză, italiană, și altele. Lucrările livrate au fost impecabile, ne-am încadrat mereu în termenele limită strânse adeseori, termenii de confidenţialitate au fost respectaţi, acesta fiind un aspect extrem de important pentru noi.”

Alina GHEUCA - HR Manager, KPMG ROMANIA

“Am început să lucrăm cu Verba Expert în 2018 și de-a lungul acestei perioade am tradus materiale de marketing și documente tehnice, în principal din engleză și italiană. În plus, Verba Expert ne-a oferit sprijinul în crearea de subtitrări pentru mai multe interviuri și prezentări. Ceea ce apreciez cel mai mult este receptivitatea echipei, răspunsul rapid și calitatea excelentă a rezultatului final. Una peste alta, o atitudine profesionistă, dar și prietenoasă, care ne face să avem încredere că proiectele noastre sunt pe mâini bune!”

Claudia Butoarcă, Marketing Manager, IVECO ROMANIA

“În urmă cu 12 luni, TP-Link Romania era în căutarea unei firme pentru traducerea interfeţelor Web, a aplicaţiilor, a Manualelor de Utilizare şi a Ghidurilor de Instalare Rapidă. Nu căutam o firma de traduceri, ci un partener care ne poate ajuta pe termen lung, în special când deadline-urile sunt la limită. Deoarece dorinţa noastră era de a oferi utilizatorilor o experienţă cât mai plăcută, dar şi comprehensibilă, am ales un colaborator care se ocupă exclusiv de acest aspect. Tarifele practicate sunt foarte accesibile, în special cunoscând nivelul de muncă, acurateţea şi atenţia la detalii, aspecte esenţiale în toate proiectele pe care le avem în desfăşurare.”

Mihai Colda, Technical Coordinator, TP-Link Romania

“Colaborăm cu Verba Expert de mai bine de 2 ani și suntem extrem de mulțumiți. În toată această perioadă, nu am avut motive de dezamăgire, nici măcar în cele mai presante situații. Verba Expert a dovedit că este echipa potrivită pentru a răspunde cu profesionalism și seriozitate atât cerințelor noastre de calitate în servicii, cât și termenelor strânse de livrare. Cu sprijinul lor, am realizat traduceri în limba engleză, bulgară, germană, olandeză și slovacă. Recomand cu încredere!”

Cristina Traistaru, Brand Manager, Carmistin

“Echipa Verba Expert este întotdeauna deschisă și dispusă să schimbe și să împărtășească idei pentru a ne oferi cele mai potrivite soluții și pentru a înțelege mai bine nevoile afacerii noastre. Verba Expert este partenerul nostru de mai bine de un an și ne-am bazat întotdeauna pe termenele de livrare stabilite și pe calitatea serviciilor oferite. Drept urmare, recomand cu siguranță oamenii din echipa Verba Expert ca fiind operaționali, profesioniști, de încredere și, per total, un partener de afaceri excelent.”

Daniela Bascoveanu – AKAI ROMANIA, POLONIA, GRECIA, UNGARIA, REPUBLICA CEHĂ, BULGARIA, CROAȚIA, SLOVENIA, SLOVACIA

“Am început să lucrăm cu Verba Expert la începutul anului 2021, timp în care ne-au oferit ajutor pentru traduceri tehnice și juridice în/din limbile engleză, polonă, germană + servicii de interpretare în România. Colaborarea dintre Utal și echipa Verba Expert a fost excelentă. Suntem cu adevărat impresionați de abordarea profesionistă, flexibilitatea și atitudinea prietenoasă a angajaților Verba Expert.”

Michał Bogdziewicz - Sales Team Leader – Europa - UTAL sp. z o.o. Polonia

“Colaborarea intre compania noastra si VERBA EXPERT a inceput acum 3 ani , o perioada de proiecte comune intense care au fost solutionate in timp optim si la nivelul calitativ pe care l-am asteptat din partea lor. Este de remarcat implicarea totală a membrilor acestei echipe unite, care a găsit întotdeauna soluţii eficiente de a realiza la timp task-urile asumate. Dacă ar fi să încercăm să sintetizăm într-un singur cuvânt relaţia pe care o avem cu VERBA EXPERT, acest cuvânt ar fi SERIOZITATE. Le dorim mult succes în activitatea lor, pentru că de la implicare şi seriozitate suntem convinşi că nu se vor abate. Recomandăm cu drag VERBA EXPERT ca un partener de încredere.”

Andreea BURILA, Director Logistică - CTE Solution - Utilaje Specializate SRL

“Echipa Verba Expert s-a ocupat de toate proiectele noastre cu o seriozitate si un profesionalism desavarsit. De cand colaboram cu ei, avem parte de traduceri corecte intr-un timp foarte bune, dar si la un pret prietenos. Avem parte de intelegere la proiectele urgente, practic ne ajuta organizational inca din stadiile incipiente ale dezvoltarii de produse.”

Gabriel Korodi, Purchasing Manager - smart-baby.ro

“Am lucrat cu Verba Expert in ultimii 4 ani avand o experienta pozitiva bazata pe promptitudine, calitate si profesionalism”

Raluca Nica | Finance & Administration Manager | WWF-Romania

“Profesionalism, promptitudine si mult suflet… recomand cu caldura firma Verba Expert Traduceri, cu o vasta expertiza in diverse domenii profesionale, personal calificat la nivel de excelenta si servicii impecabile. Felicitari si mult succes mai departe!"

Alina Costea - Managing Partner INSTITUTUL ROMÂN DE PSIHOLOGIE

Scroll to Top