Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii privind utilizarea www.verbaexpert.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin vizitarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu condițiile de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Platforma noastră furnizează informații în scop informativ general și nu garantează exactitatea acestora într-un moment anume, cu toate că ne străduim să asigurăm corectitudinea informațiilor publicate.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale stabilesc regulile de utilizare a site-ului www.verbaexpert.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul cu termenii de utilizare prezentati în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Verba Expert Traduceri oferă acces liber la site-ul www.verbaexpert.ro și autorizează utilizatorii să vizualizeze, să imprime și să transmită informații existente pe site exclusiv în scopuri personale și non-comerciale.

Toate drepturile de autor asupra informațiilor disponibile pe acest site sunt deținute de Verba Expert Traduceri sau de partenerii săi. Nicio parte a materialului editorial – text, video sau audio – produs de angajații, colaboratorii sau afiliații Verba Expert Traduceri nu poate fi reprodusă parțial sau integral, sau modificată fără consimțământul explicit primit prin acord scris de la Verba Expert Traduceri sau partenerii săi.

Conținutul site-ului, inclusiv textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și alte materiale, sunt protejate de legea drepturilor de autor și reprezintă proprietatea Verba Expert Traduceri sau a clienților săi.

Verba Expert Traduceri nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul reclamelor afișate pe site. Acestea aparțin creatorilor lor, iar drepturile și responsabilitatea juridică pentru acestea revin autorilor lor.

Crearea de legături către site-ul www.verbaexpert.ro de către alte site-uri sau invers necesită un acord prealabil și scris din partea Verba Expert Traduceri. Verba Expert Traduceri nu își asumă responsabilitatea pentru site-urile neafiliate care pot fi legate de www.verbaexpert.ro fără acordul explicit. Compania își rezervă dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare pentru astfel de acțiuni neautorizate.

Verba Expert Traduceri sau terțe părți pot furniza legături către alte pagini web prin intermediul site-ului. Compania nu garantează disponibilitatea, forma, conținutul sau alte aspecte legate de aceste resurse externe și nu este responsabilă pentru acestea.

Folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de Verba Expert Traduceri prin intermediul site-ului în mod contrar legislației românești sau internaționale privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală poate atrage răspunderea civilă sau penală.

Verba Expert Traduceri își rezervă dreptul de a limita sau opri accesul la acest site în cazul în care există dovezi că acesta este folosit în scopul de a afecta site-ul, conținutul sau securitatea acestuia, de a ataca sau denigra Verba Expert Traduceri, partenerii săi, produsele, serviciile sau angajații săi. În astfel de situații, Verba Expert Traduceri își rezervă dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare pentru persoanele implicate. Toate informațiile, produsele sau aplicațiile găzduite pe acest site sunt proprietatea VERBA EXPERT TRADUCERI, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului fără notificare prealabilă.

Conținutul integral al www.verbaexpert.ro este protejat de legislația privind drepturile de autor, toate drepturile fiind rezervate. Reproducerea, modificarea, afișarea, distribuția, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea de materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice alt scop este interzisă fără acordul scris al reprezentanților www.verbaexpert.ro.

Accesul și utilizarea paginii www.verbaexpert.ro sunt oferite gratuit, având ca obiectiv facilitarea accesului utilizatorilor la informații într-un mod simplu și eficient, conform necesităților individuale.

Informațiile disponibile pe www.verbaexpert.ro sunt destinate uzului general și sunt furnizate în mod gratuit. Termenul „utilizator” se referă la orice persoană fizică sau juridică care accesează pagina. Orice altă utilizare, reproducere sau modificare a conținutului de pe www.verbaexpert.ro este strict interzisă fără consimțământul explicit al VERBA EXPERT TRADUCERI.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor oferă detalii specifice despre activitățile, produsele și serviciile furnizate de VERBA EXPERT TRADUCERI. Cu toate acestea, nu există nicio garanție asociată acestor aspecte:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii serviciului;
  • neafectarea altor sisteme în urma utilizării site-ului;
  • absența virusilor sau altor componente dăunătoare pe site.

Prin urmare, VERBA EXPERT TRADUCERI nu poate fi făcută responsabilă pentru daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea site-ului.

Informațiile privind produsele, campaniile, aspectele tehnice de pe www.verbaexpert.ro sunt oferite în scop informativ. Conținutul acestui site nu reprezintă o ofertă contractuală și nu implică răspunderea VERBA EXPERT TRADUCERI în absența unor acorduri specifice.

Conținutul paginii web www.verbaexpert.ro și informațiile furnizate nu au caracter de consultanță juridică conform Legii nr. 51/1995.

www.verbaexpert.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție privind exactitatea sau adecvarea conținutului, a ghidurilor sau a consultanței. Nu ne asumăm nicio obligație de rezultat sau diligență și ne excludem răspunderea pentru costuri, pierderi sau daune rezultate din utilizarea conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul nostru se angajează să furnizeze informații exacte și actualizate. Cu toate acestea, VERBA EXPERT TRADUCERI nu poate garanta lipsa absolută a erorilor în conținutul paginilor sale web și se obligă să depună toate eforturile rezonabile pentru a corecta astfel de erori. Persoanele interesate de serviciile sau produsele prezentate pe acest site sunt încurajate să ia legătura cu VERBA EXPERT TRADUCERI prin mijloacele de contact indicate în secțiunea dedicată, în scopul obținerii informațiilor precise despre disponibilitate, condiții contractuale, tarife și detalii tehnice relevante.

INFORMAȚII PERSONALE

Când sunteți rugat să furnizați informații prin intermediul platformei noastre online, acest lucru este necesar pentru a vă identifica sau pentru a permite echipelor noastre să vă contacteze. Este o măsură esențială, mai ales atunci când utilizați instrumentele și aplicațiile disponibile pe site-ul nostru.

Informațiile cerute se concentrează în principal pe datele personale, cum ar fi numele, adresa, numerele de telefon, adresa de e-mail și scopul utilizării produselor și/sau serviciilor oferite de VERBA EXPERT TRADUCERI. Aceste detalii pot include și altele referitoare la modul în care intenționați să utilizați produsele sau serviciile solicitate.

Pentru a oferi răspunsuri mai eficiente la nevoile și întrebările utilizatorilor site-ului nostru, informațiile furnizate vor fi stocate și procesate electronic.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri considerate utile în contextul conținutului sau și care nu sunt sub controlul sau îndrumarea VERBA EXPERT TRADUCERI. Utilizarea acestor link-uri este supusă condițiilor generale de utilizare ale acelor site-uri.

VERBA EXPERT TRADUCERI nu poate garanta sau controla actualitatea sau exactitatea informațiilor de pe site-urile terților menționate pe www.verbaexpert.ro.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Oricine furnizează date sau informații cu caracter personal prin intermediul site-ului www.verbaexpert.ro își exprimă acordul explicit pentru:

  • Prelucrarea acestor date și informații de către VERBA EXPERT TRADUCERI;
  • Transmiterea de materiale promoționale în cadrul operațiunilor de marketing direct;
  • Soluționarea cererilor, întrebărilor și reclamațiilor (vezi secțiunea Contact de pe site);
  • Alte activități desfășurate de VERBA EXPERT TRADUCERI și permise de lege, fără a necesita aprobarea expresă a destinatarului.

VERBA EXPERT TRADUCERI va menține confidențialitatea acestor informații.

Continuarea utilizării site-ului implică în mod explicit și neechivoc acceptarea și conformitatea cu prevederile Legii 677/2001 și ale Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) referitoare la protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

Pentru a obține clarificări sau pentru a exercita drepturile dumneavoastră legate de utilizarea site-ului și protecția informațiilor furnizate, vă rugăm să ne contactați folosind secțiunea „Contact” disponibilă pe site-ul nostru.

Scroll to Top