DESPRE NOI

about_us

Suntem o echipă de traducători bine pregătiţi, talentaţi, dedicaţi muncii noastre. Experienţa noastră de lucru, precum şi infrastructura şi logistica de care dispunem stau la baza unor servicii de traducere, subtitrare film, transcriere material audio şi interpretariat de cea mai înaltă calitate.

Echipa noastră este formată exclusiv din traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, atât români cât şi vorbitori nativi. Pe lângă experienţa realizării de traduceri în domenii de specialitate avem şi educaţia şi pregătirea în aceste domenii, membrii echipei noastre fiind împărţiţi pe tipurile de traduceri specializate printre care se numără: traduceri juridice, literare, marketing şi comunicare, advertising, traduceri tehnice sau financiar-bancare. Pregătirea şi experienţa noastră de lucru sunt variate, însă suntem uniţi de pasiunea pentru traduceri şi de tot ce înseamnă pluralitate culturală şi „unitate în diversitate”.

Apelând la serviciile Verba Expert Traduceri, veţi beneficia de experienţa de peste 10 ani a traducătorilor noștri, experiență care ne-a permis să avem acces la informaţii variate şi complexe, şi la o diversitate culturală care ne ajută zi de zi să înţelegem specificitatea fiecărei limbi şi să desluşim nuanţe lingvistice extrem de fine.

Oferim servicii de traduceri specializate în domenii de interes diverse (economic, juridic, beletristic, tehnic, medical etc.), dar şi servicii de corectură, interpretariat, transcriere material audio şi subtitrare film.

documente

Documente

website

Website-uri

manuale

Manuale
de utilizare

subs

Subtitrări

software

Transcrieri

Verba Expert Traduceri a realizat traduceri variate, în şi din diferite limbi străine: engleză, germană, franceză, spaniolă, rusă, italiană, japoneză, chineză, portugheză, norvegiană, daneză, suedeză, finlandeză, olandeză, arabă, ebraică, ucraineană, poloneză, cehă, maghiară, croată, turcă, română, bulgară.

Soluțiile corecte.
Serviciile potrivite.

MISIUNE

Serviciile noastre se traduc prin: acurateţe, flexibilitate, promptitudine şi responsabilitate.
Dacă apelaţi la serviciile traducătorilor noştri, beneficiaţi de servicii de calitate la tarife avantajoase.
Fiecare proiect este evaluat distinct, în funcţie de complexitatea sa şi de termenii solicitaţi de către dumneavoastră.

Suntem un partener de încredere care respectă conţinutul documentelor şi al actelor de comunicare la care suntem sau vom fi martori. Orice informaţie va fi tratată cu maximă confidenţialitate.

VALORILE NOASTRE

Acurateţe, flexibilitate, promptitudine şi responsabilitate.
Succesul clienţilor noştri este şi succesul nostru.
Pregătire continuă.
Flexibilitate, angajament şi dedicare.

AVANTAJ COMPETITIV

Echipa noastră este formată exclusiv din traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, români sau vorbitori nativi care locuiesc în România de mulţi ani şi care au o vastă experienţă în domeniul traducerilor specializate.

Vreți să aflați mai multe despre noi şi serviciile noastre?

Contact