TARIFE

calculator

Traducerile în domeniile specializate necesită cotaţii de preţ personalizate – în funcţie de termenul de predare, nivelul de dificultate, numărul de pagini şi de negocierea directă cu clientul – pot fi negociate reduceri de preţ în funcţie de numărul de pagini, termenul de predare, precum şi de nivelul de dificultate al textului de tradus.

O pagină este cotată la 2000 de caractere cu spaţii; certificatele, documentele de stare civilă, diplomele de studii, adeverinţele etc. se taxează 1(una) pagină.

ABORDARE

Pentru a colabora într-un mod eficient şi rapid, ne puteţi trimite oricând documentele la adresa: office@verbaexpert.ro.

Termeni de confidenţialitate: Membrii echipei Verba au semnat un contract cu clauze de confidenţialitate, prin care se obligă să nu divulge niciunui terţ informaţii sau fragmente din documentele pe care le traduce. Atunci când este necesar, putem semna un acord de confidenţialitate suplimentar şi putem ridica documentele de la sediul dumneavoastră pentru a evita transmiterea lor prin mijloace electronice. Ulterior, toate exemplarele vor fi distruse, cu excepţia celui ce urmează să fie livrat. Ne angajăm să tratăm informaţiile încredinţate de către clienţii noştri (prin intermediul documentelor ce necesită traducere) ca fiind strict confidenţiale, acest lucru însemnând că ne angajăm să nu: copiem, multiplicăm, distribuim, dezvăluim în niciun fel, total sau parţial, niciunei alte persoane, companii, corporaţii sau entităţi, niciuna din informaţiile confidenţiale sau aspecte legate de acestea, şi să nu permitem terţilor accesul la respectivele informaţii.

Termen de livrare a traducerilor: Termenul normal de execuţie al unei traduceri din grupa limbilor de circulaţie (engleză, franceză, italiană, spaniolă), cu un grad de dificultate obişnuit-mediu este de aproximativ 10 pagini/24 de ore. În cazul limbilor rare aceste termene se pot extinde.

Timpul necesar pentru realizarea unei traduceri creşte în mod direct proporţional cu gradul de complexitate al acesteia. În cazul în care aveţi nevoie de traduceri urgente, putem livra documentele traduse contra unei taxe de urgenţă stabilită în funcţie de numărul exact de pagini şi de termenele limită.

Vreți să aflați mai multe despre noi şi serviciile noastre?

Contact