DE CE SĂ ALEGEȚI VERBA EXPERT

calculator

Aveți documente de tradus impecabil şi rapid pentru a comunica la nivel global? Și, cel mai important, sunteţi limitat de buget, dar nu vă permiteți să faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea?

Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este da, atunci nu vă faceţi griji, sunteţi pe mâini bune: noi înțelegem. Înțelegem că trebuie să lucraţi cu cei mai buni în activitatea pe care o desfăşuraţi. De aceea, serviciile noastre de traducere au fost atent concepute pentru a vă asigura că obțineți serviciile de care aveți nevoie, cu un rezultat final ireproşabil. Știm să creăm soluții de traducere personalizate.

Noi, cei de la Verba Expert, suntem o echipă de traducători bine pregătiţi, talentaţi, dedicaţi muncii noastre. Echipa noastră este formată exclusiv din traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei sau Ministerul Culturii, atât români cât şi vorbitori  nativi (acoperim astfel fusurile orare majore).

Verba Expert este o agenţie înfiinţată în anul 2011 şi experienţa de peste 11 ani ne-a permis să înțelegem diversitatea culturală, specificitatea fiecărei limbi și nuanțe lingvistice extrem de fine.

Iată cum ne asigurăm de calitatea documentului final: toate traducerile pe care le transmitem clienților noştri sunt revizuite de o echipă separată de revizori, pentru a asigura astfel calitatea superioară a traducerilor livrate. Acest serviciu se aliniază misiunii noastre de a veni în sprijinul clienților noștri. Fără costuri simplimentare.

Iată ce spun reprezentanţi ai companiilor locale, dar şi globale cu care noi lucrăm cu mândrie de peste 10 ani. Atât companii din România cât şi globale:

Echipa Verba Expert este întotdeauna deschisă și dispusă să schimbe și să împărtășească idei pentru a ne oferi cele mai potrivite soluții și pentru a înțelege mai bine nevoile afacerii noastre. Verba Expert este partenerul nostru de mai bine de un an și ne-am bazat întotdeauna pe termenele de livrare stabilite și pe calitatea serviciilor oferite. Drept urmare, recomand cu siguranță oamenii din echipa Verba Expert ca fiind operaționali, profesioniști, de încredere și, per total, un partener de afaceri excelent.

Daniela Bascoveanu, AKAI ROMANIA, POLONIA, GRECIA, UNGARIA, REPUBLICA CEHĂ, BULGARIA, CROAȚIA, SLOVENIA, SLOVACIA

Am început să lucrăm cu Verba Expert la începutul anului 2021, timp în care ne-au oferit ajutor pentru traduceri tehnice și juridice în/din limbile engleză, polonă, germane, precum şi servicii de interpretariat în România. Colaborarea dintre Utal și echipa Verba Expert a fost excelentă. Suntem cu adevărat impresionați de abordarea profesionistă, flexibilitatea și atitudinea prietenoasă a angajaților Verba Expert.

Michał Bogdziewicz -Sales Team Leader – Europa, UTAL sp. z o.o. Polonia

Am început să lucrăm cu Verba Expert în 2018 și de-a lungul acestei perioade am tradus materiale de marketing și documente tehnice, în principal din limbile engleză și italiană. În plus, Verba Expert ne-a oferit sprijinul în crearea de subtitrări pentru mai multe interviuri și prezentări. Ceea ce apreciez cel mai mult este receptivitatea echipei, răspunsul rapid și calitatea excelentă a rezultatului final. Una peste alta, o atitudine profesionistă, dar și prietenoasă, care ne face să avem încredere că proiectele noastre sunt pe mâini bune!

Claudia Butoarcă - Manager Marketing, IVECO ROMANIA

Am lucrat cu Verba Expert în ultimii 4 ani, având o experienţă pozitivă bazată pe promptitudine, calitate şi profesionalism.

Raluca Nica - Finance & Administration Manager, WWF-Romania

Colaborarea noastră, începută în anul 2015, perioadă în care am finalizat peste 1000 de proiecte, s-a concretizat în rezultate foarte bune, peste măsura aşteptărilor, cu optimizări de workflow constant, astfel încât produsul final să se ridice la standardele ridicate ale departamentului în care lucrez. Recomand cu căldură Verba Expert pentru profesionalism, atenţie către detalii şi, nu în ultimul rând, respectarea cu stricteţe a deadline-urilor.

Alexandru Titirig, Graphic Designer, EMAG.RO – cel mai mare retailer online din România

Colaborarea între compania noastră şi VERBA EXPERT a început acum 3 ani , o perioadă de proiecte comune intense care au fost soluţionate în timp optim şi la nivelul calitativ pe care l-am aşteptat din partea lor. Este de remarcat implicarea totală a membrilor acestei echipe unite, care a găsit întotdeauna soluţii eficiente de a realiza  la timp task-urile asumate. Dacă ar fi să încercăm să sintetizăm într-un singur cuvânt relaţia pe care o avem cu VERBA EXPERT, acest cuvânt ar fi SERIOZITATE. Le dorim mult succes în activitatea lor, pentru că de la implicare şi seriozitate suntem convinşi că nu se vor abate. Recomandăm cu drag VERBA EXPERT ca un partener de încredere.

Andreea BURILA - Director Logistică , CTE Solution - Utilaje Specializate SRL

Una dintre valorile cheie ale companiei noastre este calitatea și, prin urmare, trebuie să ne asigurăm că partenerii noștri se conformează standardelor pe care noi le promovăm. De-a lungul colaborării noastre îndelungate, din 2011, echipa Verba Expert ne-a ajutat cu traducerea a numeroase documente financiare și juridice, în și din diverse limbi străine, cum ar fi engleză, spaniolă, germană, bulgară, ebraică, daneză, italiană, și altele. Lucrările livrate au fost impecabile, ne-am încadrat mereu în termenele limită strânse adeseori, termenii de confidenţialitate au fost respectaţi, acesta fiind un aspect extrem de important pentru noi.

Alina GHEUCA - HR Manager, KPMG ROMANIA

Vreți să aflați mai multe despre noi şi serviciile noastre?

Contact